torstai 16. heinäkuuta 2015

Kirppistelyä ja brunssia

Toissa viikonloppuna äitini piipahti Helsingissä päivän pikavisiitillä ja poikkesimme Hietaniemen kirpputorille, sinä yhtenä ainoista aurinkoisista päivistä. Päivälle olin suunnitellut kirppiskierroksen jälkeisen brunssin. Aiemmin Koffin puistossa oli ravintola Fanny, mutta nykyään siellä tönöttää todella viihtyisä Southpark. Pidin itse aiemmastakin rennohkosta ja sekaisemmasta fiiliksestä, mutta kyllä tyyliltään ja tunnelmaltaan on mielestäni osuttu erittäin hyvin nyt nappiin. Ulkonäkö, ruoka ja hinta omaan makuun kohtaa! Kattauksia viikonloppuna on kaksi kello 11 ja 13. Pöytävaraus on aika hyvä olla etenkin jos haluaa vähänkin isommalla porukalla mennä, koska kahtakin henkeä 12 aikaan ei mahtunut mihinkään.  Harmiksi paikassa ei viikolla tarjoilla lainkaan aamupala buffaa, itse varmasti tulisi joskus pyörähdettyä tarjottavilla.

 

  


 

 Kyseisenä viikonloppuna ilma suosi ja kirpputori tarjonta myöskin! Koffin puistoon oli järkätty vapaa myynti päivä ja puisto täyttyikin aamun tunneilla nopeasti pursuavista pöydistä. Tein itse monta löytöä ja etenkin super bongaukseksi osoittautui Mulberryn Alexa Hobo laukku. Tietysti jos iskee silmänsä näin hyvään merkki tuotteeseen, saa pulittaa useampia kymppejä, mutta tavaran todellinen arvo kun on jopa päätä huimaava. 
Kaikkea vaatettakin tarttui matkaan siinä sivussa ja pikkurahalla. Yleensäkin kirppisbudjetiksi riittää hyvin 10-20e ja sillä löytää kassillisen lähes uutta erittäin hyväkuntoista vaatetta. Kodin tavaraakin saa maljakoista päiväpeittoihin. Itselläni matkaan tarttui muutama pikku maljakko, kori ja kesä hömppä lukemista.  

 


Edellisenä viikonloppuna puolestaan tutustuin sunnuntaina keskustassa olevaan Bigrim Jooga paikkaan, jossa kävin 90min hot jooga tunnilla, oli aika mahtava ensimmäinen kokemus. Vaikka alkuun mietin kuinka selviydyn, mutta ohjaus ja kaikki oli erittäin hyvää ja luulen, että tulee aina sunnuntaisin käytyä palauttelemassa kehoa ja kerätessä voimia seuraavaan viikkoon. Hikoilun määrä on kyllä uskomaton, kuin saunassa tosiaan jumppaisi, mutta on sitten puhdas ja vetreä olokin niin mielellä kuin keholla. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos ei vielä ensi kosketusta ole!

Tänä viikonloppuna on puolestaan luvassa ainakin tyttöjen seurassa syöminkejä ja toiveissa hienoa tai edes siedettävää ilmaa, jotta voisi ulkona viettää aikaa. Ainakin sääukko kovasti lupailee lämpiäviä säitä ja helleaaltoja, niitä skeptisesti odotellessa. Ollaan kuulolla siis kaikki varpaat ja sormet ristissä, että ne tosiaan tulee ja mielellään koko loppu kesäksi!

xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti