sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kesäkuu. Minne se meni?

Nyt eletään jo melkein heinäkuun puolta väliä ja suomessa on tullut oltua 1,5kk. Lyhyt aika, mutta tuntuu jo kovin pitkältä. Koko kesäkuu meni aivan älyttömän nopeasti, ihan yhdessä hujauksessa. Mitä sitten tuli tehtyä, ei juuri muuta kuin töitä ja jumppailuja. Kerran käytiin vähän juhlimassakin parin päivän setti. Siinä tiivistys. Ei edes festareille ehtinyt töiden rytmin vuoksi ja juhannuskin meni töissä. Auringostakin sai nauttia kokonaiset 3 päivää, muuten on saanut mennä pitkähihainen päällä. Ja tosiaan kesä on jo puolessa välissä ja vielä tuntuu siltä, että odotan kokoajan kesää alkavaksi. Tietysti positiivista on se, että ei ole kovin kylmä ja vaikka ärsyttää tämä sää hulluna, niin koen kuitenkin, että olen paremmin sopeutunut näihin huonoihin väleihin sääukon kanssa kuin muina kesinä. Luulen sen johtuvan täysin siitä, koska Espanja piti niin hyvänä sen 3kk, että kestän kyllä tämän. Tietysti kohta on taas syksy ja alkaa koulu ym. Syksystä kyllä pidän se on mukavaa aikaa omalla tavallansa.

Äidillä ehdin kyllä kertaalleen vierailemaan kuukauden aikana päivän verran, mutta kyllä sekin vähälle on jäänyt ja tässä näkyykin sitten kuvia siltä päivältä. Viimeiset viikot on mennyt siihen, että olen sinkoillut paikasta toiseen ja kalenteria luntaten!  Päässä kun ei pysy mitkään asiat kun nukkuu vähän ja unirytmit pomppii. Olen siis huomannut olevani kuin pahainen alzheimer mummo jolla vielä AVH päällä, kun puheestakaan ei tahdo tulla tolkkua sanojen seotessa. Välillä se on sellaista. Nyt on eka viikonloppu ollut oikeastaan kokonaan, kun ei ole mitään pakollista hommaa ja vapaatakin yksi ylimääräinen normaaliin työnkierto rytmiin nähden. Mukavaa, koska en ole sopinut alkuviikon päiviinkään mitään. Otan vähän lomaa nyt kaikelta sykkimiseltä. Nukun myös niin paljon kuin vain nukuttaa. Tosin huomaan olevani pirteä sen 8h jälkeen ja herään automaattisesti 8-9 aikaan.


Treenit on kulkenut omalla painollaan ja sujunutkin hyvin. Aloitin vuoden yksin treenaamisen jälkeen myös vihdosta viimein käymään ihan crossfit salilla, nimittäin CrossFit Basementillä. Enkä ole katunut, täysin erilainen fiilis treenata ryhmässä. Saa tsempattua itseään ihan erilailla. Porukka on myös ollut erittäin mukavaa kaikkine uusine kasvoineen, vaikka kiva sattuma on ollut törmätä jo ennestään tuttuihin.
Tänään aion vain olla, koska ulkonakin sataa ajoittain kaatamalla. Netflix pyörittää siis kuumenemiseen saakka Vampyyripäiväkirjoja. Eilen tehtiin ihanan ystäväni kanssa pizzaa pellilliset molemmille ja niitähän sitten jäi tällekin päivälle, niin ei tarvitse edes miettiä ruoan laittoa.  Vasta illasta olen menossa pigrim joogaa kokeilemaan ensimmäistä kertaa. Katsotaan mitä siitä tulee!

 

 

 Toivottavasti kaikilla on ollut rentouttava viikonloppu. Meillä ainakin on ollut Laikun kanssa! 

xoxo Mia & Laikku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti