lauantai 27. kesäkuuta 2015

Hyväksi iholle

No se kasvojen IHO. Toisille se tuo enemmän pään vaivaa, kuin muille ja oman ihon hoidon opettelemiseen voi mennä aikaa ja kokeilukertoja kertyä muutama eri tuotteilla. Itselläni en voi sanoa olevan hyvin ongelmallinen iho, mutta ei se ole läheskään täydellinen. Vähän väliä tähän nassuun tulee ei toivottuja näppyjä. Häiritsevästikkin ajoittain. Vaikka ilman meikkiä vietän hyvin suuren osan ajastani on iholla omat rasitteet ja ihohuokosia tukkeutuu. Jokapäiväinen hikoilu ja hormonit. Viime kuussa taisi tulla meikattua kerran. Ja nyt puhun iholle meikkivoiteen laitosta, joka peittää virheet. En laske IHON meikkaamiseksi ripsivärin sutaisua. Meikkausta joo kylläkin. Sitäkään ei turhan usein tullut kyllä laitettua, varmasti yhden käden sormilla laskettavissa. Oiva ratkaisu olisi ripsienpidennykset, mutta ne on ollut kokeilussa viimeksi talvella ja allergiaa liimoista tullut. Mietin vielä kokeilenko yhtä hyväksi koettua liimaa, jolla allergioita ei kavereillani ole tullut vastaan ainakaan, ne olisi niin mukavat etenkin näin kesällä.
Takaisin ihooni joka aiemmin oli jatkuvasti hieman ärtyisä, osittain kiilteli, samalla kuivui ja kiristi etenkin iltaisin. Päätin siis vaihtaa kokeilumielessä ihonhoitotuotteeni luonnonkosmetiikkaan, jonkin aikaa netissä asiaa tutkittuani. Enkä ole katunut. Ihoni on selkeästi rauhoittunut ja on tasapainoisempi. Niinpä voin suositella kaikkia kokeilemaan DR.hauckan tuotteita, jos haluaa kokeilla luonnonaineilla ihonhoitoa. Luonnonkosmetiikan meikkeihin en ole tutustunut, mutta kuten sanoin meikkailuja ei kauheasti tule harrastettua, joten en koe sen rasittavan satunnaisella käytöllä ihoani. Uskon tämän kaiken ihon rauhoittumisen olevan vähän kaiken summaa. Nimittäin 3kk erilaisessa aurinkoisessa ilmastossa, sinkin käyttö lisäravinteena ja MSM-jauheella luulen olevan paljon hyvää vaikutusta. Tietenkin ruokavaliolla, liikunnalla ja sillä veden juonnilla on paljon vaikutusta ihoon kaiken muun lisäksi. Tällä kamalan makuisella jauheella on ollut tosiaan kaikkia muitakin hyviä vaikutuksia, kuin vain iho. Hiukseni on ruvennut entisestään paksuuntumaan ja VAUHDILLA. Kynnet kasvaa myös hyvällä tahdilla ja ovat vahvat. Äidiltäni MSM-jauhe vei nivelsäryt pois kokonaa, vain pari päivää ilman ja säryt hiipivät takaisin. Ihan puppua ei moinen voi olla, koska myös siitepölyallergiat joista olen kärsinyt koko elämäni on hälvenneet lähes olemattomiin. Vielä viime kesänä en voinut kuvitellakaan, että olisin syömättä antihistamiinia reilu puolet vuodesta, mutta kappas nyt niitä ei ole tarvinnut rahdata mukana. MAHTAVAA  sillä ei ole mitään niin ärsyttävää, kuin kutiavat silmät, vuotava nokka ja jatkuva pärskiminen. Toivon siis, että tämä oireettomuus omalla kohdallani ainakin jatkuisi. Palautumiseen urheilusuorituksista sanotaan jauheella myös olevan vaikutusta, mutta en ole suuria eroja huomannut.
Sekoitan itse aina aamuisin tämän jauheen mehuun ja kulautan monivitamiinin, omegan, sinkin ja magnesiumin kanssa alas. Tässä vielä wikipediasta poiminta mitä tämä jauhe on;
"Dimetyylisulfoni eli metyylisulfonyylimetaani on orgaaninen yhdiste, Aine tunnetaan yleisesti lyhenteellä MSM, ja se on kasveissa, eläimissä sekä ihmisessä luontaisesti vähäisissä määrin esiintyvä yhdiste, jota luontaistuotevalmisteissa kutsutaan myös orgaaniseksi rikiksi. Ravintolisänä MSM:ää markkinoidaan esimerkiksi nivelvaivojen ja jäykkien lihaksien hoitoon. Näyttö MSM:n hyödyllisyydestä terveyden edistäjänä on kuitenkin ristiriitaista ja aineen vaikutuksista julkaistu tutkimusmateriaali on vähäistä."

xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti