torstai 11. kesäkuuta 2015

Reisi killeri

Täältä kuuluu terveiset perille menneestä jumpasta. Aamun reisien fiilikset on ollut HYVIN kipeät! En muista koska viimeksi on ollut näin hellänä lihakset. Tosin kipuun voi EHKÄ vaikuttaa lisänä eiliset Sofia Kazakov parfyymin lanseerauksessa tanssimiset ja jaloilla olo 8h 15cm koroilla. Hyvät oli juhlat ja tänään menee levon merkeissä päivä. Iltaisella täytyy silti lähteä vielä tyttöjä moikkaileen ja tanssahteleen kaupungille, mutta tänään ilman kuohuvaa. Huomenna työt kutsuu.Sitten varsinaiseen asiaan!
Tästä reidet tappavasta jumpasta on kuva materiaalia hieman ja yksi video pätkäkin. Jaan sen täällä teille ja kaikki ketkä tuntee halun lähteä jumppaan (jos vaikka kesäkunto on vielä vasta harkinnassa). Menkää kokeilemaan tätä johonkin pikku mäkeen niin takaan tehokkaan ja hikisen puoli tuntisen! Itse tein n.40 m matkalla nämä. Ei vaadi salille lähtöä tai paljoa aikaa. No excuses!
Lämpöä alle kävelyä/hölkkää ja itse teen aina muutamat lyhyet venytykset ennen jumppaa.

5 sarjaa

1. Askelkyykky x 36
2. Hyppykyykky x 30

3. Sprintti

Palauttelua oli vain mäen alas kävely aina. Laikku oli kannustusjoukoissa seuraamassa silmä kovana, jokaisen mäen menon!


xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti