maanantai 27. heinäkuuta 2015

Luovuttanut kesän suhteen...

Säät ei suosi edelleenkään, hellettä on odotettu ja odotettu vielä vähän lisää, olen luovuttanut. Mutta mieli on ollut silti pirteä hetkellisistä manauksista huolimatta ja arki treeneineen kulkenut kivasti. Muistin alkukesän illan vietosta muutamat kuvatkin mitkä on jäänyt julkaisematta. Ilma oli silloin kiva ja ilta tyttöineen ihana. Sellaisia lisää kiitos jos vain ehtii! Kesä vierii turhankin nopeasti, kohta on jo elokuu ja koulun alku häämöttää. Tähänkään kesään ei ole vapaa-aikaa mahtunut liikaa kalenteria täyttämään ja koulun alkaminen ei liene asiaa muuttavan. Loppuvuosi siis menee samaa rataa arkea porskuttaen, mutta mieli senkin suhteen on hyvä. En aio stressata turhaan mistään tulevista kouluhommista vaan ne saa kaksin harjoitteluineen päivineen mennä töiden lomassa omalla painollaa ja nautin aina vapaan sattuessa siitä. 
Siinä tavoitteeni loppuvuodeksi, Pitää stressitasot siis mahdollisimman alhaalla. Hyvissä ajoin kun alkaa organisoimaan ajan käyttöä niin hyvä saa luvan tulla.

 

 

Terveenäkin tässä on pysytty, ei ole kesäflunssat vaivanneet kertaakaan ja alkuvuonna selänkin kanssa jumitukset on pysyneet poissa. Tähän löysin selättimestä avun ja säännöllinen hieronta, kiropraktikolla käynteineen lienee auttaneen asiaa. Hyvä näin sillä mikään ei ole niin ärsyttävää, kuin kolotus joka rajoittaa täysiä tekemistä. Muutenkaan pelkkä lepääminen ja oleminen ei ole vahvuuksistani paras, vaikka sen merkityksen ymmärtää joka kerta paremmin, kun meinaa väsymys painaa liikaa. Kummasti kun malttaa höllätä hieman niin asiat alkaa taas sujumaan vauhdikkaammin junnauksen jälkeen. Kaikki tämä pätee jokaiseen asiaan on se sitten henkistä tai fyysistä jaksamista. Muistetaan siis välillä ottaa happea edes vähän sekin auttaa!

 


Kuvia katsoessa tajusin etten ole korkokenkiänikään ulkoiluttanut kuin ehkä yhden illan koko kesänä ja parhaina kesinä ne on päässeet melkein jokainen pari ainakin kerran ulos. Sääliksi käy niitä makaamassa siellä pimeissä laatikoissaan. I`m sorry. Nämäkin korot vaihtui loppujen lopuksi balleriinoihin laiskuuden vuoksi. Joka oli muuten typerää koska ihmistungoksessa A. Jää jalkoihin B. Ei löydä kadonneita kavereitaan (koska ei näe tosiaan mitään maan rajasta) C. Rikkoutuneet lasit narskuu ikävästi liian lähellä koko jalkapohjaa. Tähän asiaan täytyy ehdottomasti tehdä muutos vielä elokuun aikana vaikka väkisin, menen joillakin niistä vuorollaan vaikka kauppaan tai koiran kanssa lenkille!!

xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti