keskiviikko 10. helmikuuta 2016

I´m off

Huh. Ei ole mennyt kuin öööö puoli vuotta, kun olen viimeksi ehtinyt kiireiltä kirjoittaa. Puoli vuotta on mennyt pikajunan tavoin suorittaen vaan eteenpäin ja kadonnut humps vaan. Nyt tarkastellessa, tähän 6kk on mahtunut äärettömästi asioita, hyviä, pahoja, isoja ja pieniä. Olen koittanut vaan pysyä kyydissä tässä jossakin, joka on vienyt eteenpäin tätä tahtia. Oon hömppä taikauskoinen uskon kohtaloon ja siihen et kaikki menee vaan niin kuin on tarkoitus jne… Siksi oon koittanut vaan pysyä tahdissa. Jossain vaiheessa täytyy sitten vaan ottaa STOP ja muistaa hengittää! Tätäkin edeltävä viikko on ollut minuutilleen suuniteltu ja mennyt pipariksi jos ei ole aikataulutus pitänyt.

 

Viimeisen kk olen nukkunut hyvin, mutta liian vähän ja etenkin tämä viikonloppu kaikessa ihanuudessaan, oli myös hyvin kuluttava muutaman tunnin unineen  ja vuorokauden valvomisineen ymym. Mutta nyt asiaan…
Nimittäin tätä kirjoittaessa olin istunut jo lennolla Oslo – Bangkok 8h ja sitä ennen viihdytin itseäni Oslon lentokentällä 6h. Siellä oli kyllä mukavaa oleilla, niissä pyörivissä tuoleissa, joissa on tarkoitus tehdä ”töitä”. Pistokkeita oli varmaan tsiljoona ja latasinkin kaikkia elektroniikka mööpeleitä mitä on mukana. Tein kyllä muutaman kouluhomman, jotka täytyy saada lähetettyä ASAP, jotta opintopisteet kertyisivät!

Lentokoneessa katsoin erinäisiä elokuvia, tarjonta on suppea, mutta menetteli. Lensin Norwegianilla. Parasta on se, että vieressä istui pariskunta, joka siirrettiin lennon alussa muualle ja mukava vanha thaikku nainen tuli päätypenkille, joten keskipenkki oli  käytössä mun jaloilleni! Ja siksi mun, koska tämä thaikku on vanha ja sairas eikä taivu edes juuri nousemaan joten… Mutta ei olisi paremmin voinut mennä. Katsotaan rankaistaanko paluu lennolla sitten. Ja ainiin NÄLKÄ, evästä on ollut hyvin, mutta silti tarjoilu koko lennolla on yksi ruoka 2h lennettyä ja jokin yöpala/aamupala setti kaksi tuntia ennen laskua. Ja ruoka määräähän ei voi edes sanoa ruoka-annokseksi.

 Aion olla reissun päällä 5 viikkoa! Siis näin monta viikkoa ihan vain lomaa?! En ole koskaan aiemmin vain lomaillut näin pitkää aikaa. En muista viimeisiin vuosiin olleeni näin hyvässä tilanteessa, kaikki aikataulu suunnitelmat ja sunmuut mitä tarvitsi reissun mahdollistumiseen natsasi! Ainoastaan harmittelin sitä, etten ole ehtinyt suunnitella ja katsoa Bangkokista jatkoa niin että olisi kaikki valmiina. Mutta suunta on kuitenkin selvä, mennään Koh Taolle ihan vain olemaan, syömään, treenaan ja nukkumaan! Ja siinä ympärillä olevan tutkiskelua. Tätä akkujen latailua on luvassa 2 viikon verran ja sitten menen takaisin Bangkokiin ja sieltä erinäisille rantapaikoille matkustellen. Bangkokissa tulee pyörittyä siitä syystä, että paras ystäväni Katariina (käykää kurkkaan Katan Von Kessel blogia) on siellä vaihdossa koko kevään.
xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti