maanantai 22. helmikuuta 2016

Koh Tao

Nyt tulee pieni riipaisu Koh Taon touhuista  ja hyvin viihdyttiinkin. Viime kerralla mainitsemani pyöräily reissu saarella osoittautui yhdeksi rankimmista treeneistä EVER! Lähdettiin metsästämään hylättyä rantaa saaren itäpuolelta. Samoiltiin kivikkoisia kinttupolkuja pyöriä kantaen ja työntäen. JES! Sykemittarit paukuttivat 170 sen reilu 3h, hyvää treeniä. Älkää siis ottako pyöriä mukaan saarella, kun lähdette ylittämään vuoria toiselle puolen menemisen toivossa. Vettäkin saisi olla useampi pullo 30 asteessa viidakossa räpiköidessä. Kokemuksena hauska näin jälkeenpäin miettiessä ja nähtiin saari vuoren päältä. Onneksi molemmat oltiin positiivisella fiiliksellä tällä pyöräreissulla, muuten olisi voinut mennä vadit pahasti nurin. Myönnettäköön, että ehkä vähän kimpaannuinkin pahimmissa mäissä pyörä selässä viuhtoessa! Päämääräänhän ei siis koskaan päästy. Vuorelta kun selvittiin takaisin alas niin hoiperreltiin ruoka- ja nestepuutoksissa kauppaan  ja mentiin Sairee beachille katsomaan ihmisten vilinää ja ilta-aurinkoa.

Treenaamassa käytiin joko aamuisin tai iltaisin Crossfit Koh Taolla. Aivan mahtava tunne treenata näissä lämpötiloissa, olo on kuin notkeimmalla rotalla. Kaikki onnistuu ja muutama uusi PR tuli. Tosin toisilla menee kauemmin keholla tottua lämpöön. Itselläni ei mennyt kuin pari päivää ja kroppa alkoi pitämään nestettä ”sisällään” paremmin. Ei tarvinnut kokoajan olla juomassa ja treenit meni normaalisti ilman nesteen hörppimistä ja jälkeenpäin sitten vasta tankkausta. Oma kroppani viihtyy näinkin kovissa lämmöissä erittäin hyvin ja en koe sen häiritsevän missään muodossa.

Boxin melkein vieressä oli myös kokeilemisen arvoinen paikka Fitness Cafe. Ruotsalaisen pitämä pieni ravintola, josta sai fressiä ruokaa ja prodepannareita. Kiva kokeilu ja vaihtelu thaikku ruokaan, sitä meinaan on syöty ja paljon. Luulen, että kun tulen takaisin ei tee ihan heti ensimmäisenä mieli näiden ruokia. Vaikkakin älyttömän hyvää se täällä on, mutta viidessä viikossa saan syödä aikalailla!Snorklaus reissulla käytiin pyörähtämässä päivän mittaisella retkellä. Kierrettiin viisi eri saaren lahtea ja Koh Taon vieressä oleva saari Nang Yan. Ihania paikkoja ja ehdottomasti kannattaa lähteä katsomaan eri rannat ja niiden vedenalaista maailmaa, näkemisen arvoista. Sää suosi paitsi tuulen osalta ja tästä syystä jäi Shark Bay näkemättä. Ei haitannut, koska rehellisesti sanoen en pidä kaloista ja pienet värikkäät riitti itselleni näkemiseksi. Isommat eväkkäät olisi voinut alkaa karmaiseen!

Tultiin perjantaina takaisin Bangkokiin ja viikonloppu meni markkinoilla ja  nähtävyyksiä vähän kierrellessä, niistä sitten taas myöhemmin, kun maltan istahtaa taas koneen ääreen.

xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti