sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Pyrähdys

Toissa viikonloppu meni visa runilla Malesia pääkaupungissa. Visiitti oli nopea ja tehokas. Yövyimme ihanan rennossa ja pienessä Guest Housessa, minkä matkaseuralainen oli bongannut sattumalta. Hintaakin oli vain 7e/yö ja löytyi kaikki tarpeellinen + aamulla kahvia ja paahtista. Paikka oli kaikkien kulkuyhteyksien äärellä ja pääsimmekin pienellä vaivalla liikkumaan paikasta toiseen.

Kaksi yötä riitti kaupungissa mainiosti. Ehti yhden kokonaisen päivän aikana hyvin kiertämään. Nähtävyyksien katsomisen teimme vielä helpommaksi hyppäämällä HOP ON/HOP OFF bussin kyytiin ja ihmeteltiin kaupunkia kivassa säässä. Paikkana kaupunki oli siisti ydinkeskustaltaan ja hieno kaikkine erilaisine pilvenpiirtäjineen. Hintatasoltaan hieman kalliimpi shoppailu mielessä, mutta ruokaa ja majoitusta saa hyvinkin halvalla. Helppo kohde käydä kääntymässä ja hakea lisää aikaa Thaimaassa oleskeluun matkustus aikoineen ja hintoineen.  Reissu oli lyhyt ja siitä ei hirvittävästi irtoa kerrottavaa, mutta kuvat kertovat tällä kertaa paremmin paikasta, kuin sepitykseni.



























Tätä kirjoittaessa vietän viimeistä iltaani reissun päällä, hyvässä seurassa, leffaa katsoen ja prodelettuja syöden! Koti-ikävä on hiipinyt viimeisen viikon aikana päälle hieman, mutta katsotaan mihin suuntaan mieli kääntyy, kun lentokoneen pyörät tömähtää Hki-Vantaalle huomenna illasta. Se nähdään sitten! Kuitenkin ihanaa tulevaa viikkoa!

xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti