maanantai 21. maaliskuuta 2016

TB

Sinne täällä koti Suomessa hujahti ensimmäinen viikko lomalta paluun jälkeen. Ajattelin jakaa muutaman sanan siitä teille ja näyttää yhden Bangkokin lempipaikkani kuvia. Nimittäin ravintola/baari CLOUD47 kaikkien kaupungin kattojen yllä! Kuvista saa edes pienen palan tunnelmaa toivottavasti siitä, mitä paikka antaa kävijöilleen.



Nyt on tosiaan kiirettä on pitänyt heti alkuunsa. Viime maanantaina saavuttuani myöhään illalla, oli heti seuraavana aamuna kouluun meno. Loppu viikko taas mennyt keikkahommissa ja treenatessa, joko kukonlaulun aikaan tai illasta. Sinne ne viikonpäivät vaan hujahtivat. Tämä viikkokin kalenterista täyttyi ennätysvauhtia, aamusta iltaan jokaiselle päivälle.
Lisäksi menen myymään kaikkea kertynyttä vaatetta Kattilahallin pääsiäiskirpputorille tulevana perjantaina 25.3. Pöytä nro.63, TERVETULOA penkomaan, kaikkea vaatetta löytyy! Ennen tätä päivää täytyy tosin vetää ne kaikki kaapin sisällöt/ullakon laatikot yms. pihalle ja käydä läpi mitä pistää jakoon! Siihen saattaa mennä yksi jos toinenkin alkuyön tuntinen.







Mieli kotiinpaluun suhteen on olleet erittäin hyvät ja olenkin ärsyttävyyteen asti varmaankin fiilistellyt kaikkea mahdollista. Hieman jännitin kuinka arki täällä nappaa 5 viikon auringon alla eletyn hetken jälkeen. Kuitenkin ihanat ihmiset ympärillä on saaneet arjen tuntumaan aivan mahtavalta ja kevätkin on niin pitkällä, etten osannut ollenkaan odottaa tennari kelejä heti palattuani! Kaappien pohjalle voi taas jemmata ne paksuimmat villapöksyt! JES! Tää tyttö on nyt kyllä aikalailla yhtä hymyä vaan.

Tätä ärsyttävää fiilistelyä elämästä ja keväästä, voi seurata snapchatissä (mariassamia) myös jos kiinnostaa! 

xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti