sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Vappu sunnuntain ilot

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla


Ihanaa vappupäivää! Heräsin tänään jo 6 pirteänä ja lähdin Laikun kanssa pitkälle aamulenkille. Ilma on niin upea, etten muista milloin viimeksi vappuna oltaisiin saatu nauttia näin hyvästä kelistä? Täällä on kunnon sunnuntaimoodi menossa, sohvalla viltin kanssa ja netflixistä maailman hölmöin telenovela (Jane the virgin), mutta AHH niin ihanan hömppä ja koukuttava kaikkine draamoineen. Puolen päivän tienoilla lähden ystäväni luokse, johon kokoonnumme isommalla porukalla viettämään myöhäistä brunssia.

Viime sunnuntaina höpötin omia mietteitä pintaraapaisun onnellisuudesta ja pohdin kaikkia pieniä ja isoja juttuja mitkä tekevät itseni onnelliseksi omassa elämässäni. Aina silloin kun turhaudun ja kaikki on muka huonosti, koitan pysähtyä miettimään näitä elämäni asioita, joita jo on ja kokea kiitollisuutta niistä. Se vaatii välillä työtä päältä, että osaa nähdä ne positiiviset pienetkin asiat, niiden isojen negatiivisten sijaan, mutta se kannattaa kääntää aina näinpäin!

Koen kiitollisuutta ja iloa…

Läheisistäni ja ystävistä. Nämä ihmiset ovat niitä, joita olen aina valmis auttamaan ja tiedän myös asioiden olevan samalla tavalla toiseen suuntaan. Arki ja elämä antaa paljon enemmän, kun muistaa ajatella muitakin ja kokea kiitollisuutta ihmisitä joita on ympärillä arjessa. Eikä vain silloin, kun itsekkäästi heitä tarvitsee. Vilpittömyys ja aitous suhteissa merkitsee.


Koirastani. Piristää aina varmasti harmaatakin päivää.


Terveydestäni. Keho voi hyvin, niin mielikin pysyy kirkkaampana, koitan vaalia tätä ja tehdä järkeviä valintoja elämässä, jotta pysynkin terveenä.


Harrastuksestani. Se on tuonut elämääni hirvittävän paljon hyvää. Uusia ihmisiä, onnistumisen tunteita ja jatkuu vaan…


Kodistani. Viihdyn nykyisessä kodissani paremmin kuin missään aiemmista.


Työstäni. Nautin siitä että voin ja saan tehdä työtä, josta pidän ja en koe tunnetta, että en haluaisi mennä töihin. Tiedän nimittäin liikaa ihmisiä, jotka eivät pidä työstään.Ja nautin arjessani PALJON pienistä jutuista. Tänä aamuna olen muun muassa ollut erittäin onnellinen ja kiitollinen, kun olen saanut nauttia näistä pienistä jutuista. Kuten indian summer biisistä, jota soitan liikaa repeatilla, rauhallisesta aamusta, aamupalasta ja lempiolopaidastani (jonka muuten pelkään hajoavan, ja en tiedä mistä löydän samanlaisen uuden). Iloitkaa tekin tänään kaikesta mitä keksitte! Pus

xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti