torstai 16. huhtikuuta 2015

Humpanpumppaa

Täällä on nyt kaksi päivää ollut vähän alle 20 astetta. Eilen satoi kaatamalla, ukkosti ja salamoi kunnolla, oli hienon näköistä katsoa sitä täältä ylhäältä. Kauaa se ei kyllä kestänyt, kevät täällä on normaalistikin hieman epävakaata. Tänään on tihutellut ja oon ollut jo ihan maani myynyt! Onneksi mulla oli puhelimessa kuvia ja pystyin masentavan päivän fiilisteleen meidän tyttöjen Turkin reissua viime syksyltä. Vaikka siitä on vasta viikko, kun yhdet tytöt lähti niin odotan jo NIIIN paljon, että seuraavat saapuu. Myös vajaa kuukauden päästä saadaan tosiaan vieraita hieman enemmän kerralla ja vietän harkasta reilu viikon loman! Myös tuossa kuun vaihteessa on muutama päivä lepoa ja Madridin ihmettelyä äidin kanssa, ihania ihmisiä siis luvassa! J Näillä tiedoilla jaksaa kituuttaa tuota harkkaa eteenpäin, siellä on meinaan kuoleman tylsää. Ei tapahdu sitten mitään, EI MITÄÄN! No okei opin puhumaan espanjaa paremmin, kun istutaan ja juorutaan kaikki vuorot.

<3 

Mutta joo ei ole Suomeen vielä ikävä, vaikka masensi pienet sateet täällä. Nyt taas pilvet hälvenee ja on ihanan lämmin, käytiin juoksemassa ja pitkähihainen olikin ihan liikaa, että kyllä tarkenee. Lähin puisto jonne on matkaa vajaa 2km on tullut tutuksi ja aiemmin taisin sanoakin, kuinka iloinen oon tästä ulkona liikkumisesta. Kyllä joo, voinhan tehdä sitä koto suomessakin, mutta on se erilaista silloin kun on kesä ja ihana auringon paiste. Epäreilua, että toiset saa nauttia siitä lähes koko vuoden meidän kevät/kesä säässä. Odotan tavallaan kyllä kesää, koska ensimmäistä kertaa ei ole tarvinnut olla sitä loska/kura aikaa, vaan pääsen hyppäämään sen yli kokonaan ja pääsen suoraan nauttiin parhaasta Suomesta, kun tulen takaisin… Ainakin toivon niin, ettei tyyliin juhannuksena tule lunta! Mun tuurilla juuri niin käy :D

en osaa, mutta joku päivä osaan, kun harjoittelen...
1,2,3 kaatuuuu!!
:D :D harjoittelin vähän myös kärrynpyöriä!


Tosiaan tulee jumppailtua muutamat päivät viikosta ulkona, kun teen spurttailuja, mäkijuoksuja ja heilun muuten vain. Vapailla tulee hölköteltyä vielä enemmän. Musta ei oo ollut siihen vielä, että kun herätys on muutenkin 6.00 että heräisin 5 ja lähtisin juokseen ennen töitä. Haluaisin, mutta en pysty! Jos olisi valoisaa jo silloin harkitsisin asiaa, sen verran paljon tykkään meinaan aloittaa aamun juoksemalla. Töiden jälkeen sitten on noin joka toinen päivä sali humpat. Niiden päälle en jaksa juosta. Tarvitsen lisää aikaa päivään.
Tänään käytiin tosiaan juoksemassa kevyt lenkki ja mentiin hieman kauempana kotoa olevaan aivan upeaan puistoon nimeltä Parque Dehesa de la Villa, jossa on ihanat näkymät kaupungin ylle ja kaukana siintää vuoret! Papukaijoja lentelee, isoja kaktuksia kasvaa muiden kukkien ja puiden seurassa. Siellä on niin kaunista. Kuvia ei valitettavasti vielä ole mutta niitä on otettava ehdottomasti ja mentävä puistoon viettään aurinkoisia päiviä!  

xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti