sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

LLAOLLAO

Ei olisi pitänyt eksyä tähän ketjuun. En tiedä miksi, mutta olen täysin ollut jogurttijäätelö maailmalta pimennossa. Ehkä hyvä. koska kerran kun maistaa ei voi unohtaa. Melkein täytyy sanoa, että uusi lemppari Aino jäätelön tilalle löytyi. Ympäri Madridia ja Espanjaa on kyseisen ketjun siistejä jädekauppoja. Ketjua on muuallakin, mutta ei meillä Pohjoismaissa.
Kuitenkin natural jogurttijäätelöä kolmessa eri koko vaihtoehdossa ja +1/+3 täytettä. Suklaa, hedelmä ja kastikevaihtoehtoja. Siitä sitten valkkaamaan oman mielen mukaan mitä haluaa jädeen ja voilá! Paikasta saa myös muunlaisia annos vaihtoehtoja ja smoothieita yms. Tälläiset paikat on vaarallisia mun laisilleni makeaholisteille. Mutta joo niin hyvää…! Ja tietty saahan sitä jogurtti jädeä muualtakin tiedän... Konseptina kiva ja toimiva, minä tykkään!!

Täällä olo ajankin oon pysynyt arjessa ja ruoan suhteen noudattanut rutiineja melko säntillisesti. Herkutteluakin kyllä, mutta niin et se olis kerta viikkoon ollut pyrkimys. Lukuun ottamatta, kun ollut vieraina kavereita, jolloin liikuttu ympäriinsä paljon, maisteltu espanjan juttuja ravintoloissa ja herkuteltu kaikella mitä huvittaa!
Valitettavasti muuten, jos en makeaa kieltäisi itseltäni tai pyrkisi rajoittamaan, se lähtisi lapasesta totaallisesti. Koska tiedän, että se lähtee helposti jokapäiväiseen naposteluun… Tai ei siinä mitään jos en välittäisi, mutta tiedän että se ei ole hyväksi elimistölle ja emme sitä tarvitse. Kaiken lisäksi se väsyttää ja muutoinkin aiheuttaa huonoa oloa päivittäisellä käytöllä. Olin viikon syömättä mitään makeaa/sokeroitua ja sitten söin yhden muffinssin, en nukkunut koko yönä kunnolla ja heräilin jatkuvasti. Tietysti päivittäin nautittuna keho tottuu taas kaikkeen ja vaikutukset ei ole niin voimakkaat, mutta pyrin ainakin miettiin nykyään enemmän mitä keho oikeasti tarvitsee ja mikä sille on hyväksi ja saa jaksamaan.Addikti, siis makean suhteen, en suolaisen ruoan kanssa koe tätä taistoa himoa vastaan… Joskus toivottavasti vieroitan itseni sokerista kokonaan niin, että en koskaan tuntisi himoa siihen!! Siihen on vielä matkaa, mutta suunta on jo oikea.
Täällä ihmiset syövät patonkinsa sokerin kanssa, siihen ihan kaadetaan paksu kerros ja namsk. Katsoin vähän hölmistyneenä touhua, mutta kaikkeen lisätään sokeria niin maustamattomiin jogurtteihin, kuin tosiaan leipään! :D


Täällä juostiin tänään maratoonia ja juoksijoita meni älyttömästi toista tuntia kotikadullamme, kopteri pyöri ilmoilla ja kannustushuutoja vaan kaiku. Kiva fiilis vaikkakin ilma on kurja. Sataa kaatamalla… Toivottavasti selkenee tiistaihin mennessä, kun olisi tarkoitus vapailla oleilla puistoissa ja kierrellä paikkoja!

xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti