tiistai 21. huhtikuuta 2015

Toledo
Täällä on viime viikko mennyt hujauksessa ja huomennakin on jo keskiviikko, mihin tää aika vaan menee…? Ilma on ollut aivan ihana, siinä 20 asteen kieppeillä. Harjoittelu ottaa kyllä voimille aamu heräämisineen, mutta muuten sujuu mainiosti.

Oikeastaan viime viikkoon ei mahtunut mitään kummallista paitsi sunnuntaina käytiin viettään päivä Toledossa, Madridista 25min junalla. Älyttömän vanha ja kaunis kaupunki, jossa kannattaa kyllä vierailla. Päivä kierreltiin ja kuvasin paljon, pysähdeltiin syömään välillä ja iltapäivästä otettiin puistossa aurinkoa. Hieman pilviä vaan tuli häiritsemään, mutta päivä oli muutoin juuri sopiva kaupungilla pyörimiseen. 

Sitä itse ainakin unohtaa ihan, kun täälä elämässä vaan porskuttaa arkea, kouluja, duuneja menemään, että miten hienoja paikkoja sitä maailmasta löytyy! Kuinka paljon sitä rikastuukaan mieleltään kiertelemällä uusissa paikossa ja maailmalla. Tietenkin se ei ole kaikille se juttu ja kaikki ei pidä matkustamisesta, mutta itselle tää ainakin antaa paljon. Välillä ihan harmittaa, että joutuu harkassa oleen, kun haluaisi nähdä täällä paljon enemmän mitä ehtii.


Ravintolasta otettiin mm.lihaa paperiin mukaan lähtiessä ja metsästettiin kissoja että ne saa varmasti ruokaa :D

Tänään kävin juoksemassa ja fiilistelemässä taas tuolla puistossa! Ilma on niin lämmin että!! Ei voi muutakun toivoo äkkiä sinne Suomeen samoja kelejä. Viimeistään aion tuoda nää mukanani! 

xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti