sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Parque de Retiro
El Retiro on Madridissa sijaitseva iso puisto, jossa keskellä on tekojärvi. Rannalla on Alfonso XII:n muistomerkki, johon kuuluu pylväsrivistö ja hieno patsas. Järvessä voi soudella ja viikonloppuisin etenkin on kova tungos sinne. Jonottamaan joutuu varmasti, jos sinne haluaa ja muutaman euron saa pulittaa. Puistossa on iltapäivisin paljon ihmisiä tapaamassa toisiaan lenkkeilemässä ja vaan hengailemassa. Viikonloppuisin paikka täyttyy turisteilla, perheillä ja auringon ottajilla. Paikka on kaunis,vehreä ja huomaa että se on paikallisten ja muidenkin suosiossa.Tyttöjen kanssa valitettavasti todistettiin kyseisessä puistossa, ei niin herrasmiesmäistä toimitusta. Kuulemma ei ole poikkeavaa, että sinne kerääntyy kyttäämään kaikenlaisia tyyppejä.

Viikon tyttöjen ollessa kylässä, otettiin aikalailla kaikki päivät aurinkoa ja kierreltiin iltaisin kaupungilla ja kaupoilla. Kuvailin myös paljon ja tytöt kuvas mun asuja. Se on aivan ihanaa täällä ilmastossa kun, voit pukeutua muuhunkin kuin kumisaappaisiin tai pilkkihaalariin! Tosin tein super löydön sadetakki osastolla, sitä täytynee esitellä kanssa myöhemmin!
Puistoon kannattaa pakata vettä ja evästä mukaan, ravintoloita ja jädekiskoja on kyllä ympäri järveä, mutta ne on kalliita. Meilläkin oli joka päivä repullinen ruokaa!

Ihana Ella!
...ja sen kaunis mekko.
<3Porkkanapääkin on jo historiaa! Tukka on vaihtanut ainakin 5 kertaa jo täällä väriä...

Puiston vieressä on kalliita asuinalueita ja kadut täynnä pieniä putiikkeja, niin tunnetuilta merkeiltä kuin espanjalaisiakin. Kadut on IHANIA, noi parvekkeet ja muutenkin niin kauniita taloja! Haluaisin niin asua täällä. Miks meillä Helsingissäkin ei oo kaikissa taloissa ihania ranskalaisia partseja ym?


Tänään lähdetään katseleen taas uutta puistoa ja nauttiin vikasta vapaasta, huomenna meinaan kello pärähtää soimaan taas kuudelta ja 5 viikon kidutus alkakoon!

xoxo Mia
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti