tiistai 14. huhtikuuta 2015

Ravintoloita ja pika kuulumisia

Muutamassa ravintolassa on tullut käytyä, mutta loppujenlopuksi hyvin vähän. Tulee tehtyä kotona ja syötyä sitä perus ruokaa. Muutenkin myös Suomessa käyn harvoin ulkona syömässä. Yhteen ketju burger paikkaan osuttiin yksi alku viikonloppu, kun tutkittiin vähän metroilla paikkoja, nimittäin TGB – The  Good Burger, en aiemmin ole koskaan törmännyt. Harvemmin tykkään pikaruoasta, mutta nyt täytyy sanoa että pidin hamppareista ja muutenkin paikan tarjonnasta vaikka se ei laaja ole. Muutama burgeri ja peruna vaihtoehto. Limpparia saa juoda, kuinka paljon vain jaksaa. Kaikissa ravintoloissa täällä myös saa bisseä tai sitä tinto de veranoa! Paikat on myös kivasti laitettu ketjupaikoiksi nähden.
Espanjalainen tortilla on meidän omeletti perunalla. Kaikki paikalliset sitä hehkuttivat ja että pakko maistaa, mutta tavalliselta munakkaalta se mun mielestä maistui. En saanut mitään VAU fiilistä näiden herkusta! Groguetakset taas on ihan jees, mutta hieman tuhteja mun makuun. Juustoa ja kinkkua tavallisimmin täytteenä.


Ja kävin myös ENSIMMÄISTÄ kertaa Starbucksissa, koska yhden kavereistani oli saatava reissun aikana Frappe, mutta sekin oli ekalla kerralla väärä, joten onneksi osuttiin toiseenkin kertaan sinne. Frappe oli varmaan käytetyin sana sitten sillä viikolla. :D
Sitten on näitä matkan varrelle sattuneita ruokapaikkoja joista on tullut kuvia napsittua, mutta ei mitään merkittävää mainintaa muuta kuin että, hyvää on ollut kaikissa! 


Tuli myös poikettua Säästä&Punnitse tyyppisessä kaupassa, jossa oli paljon erilaisia herkkuja. Se oli ensimmäisenä viikkona jo täällä ollessa ja en enään muista missä täällä se oli, mutta oli kuitenkin.

Tänään illalla kotona meillä jännitetään Atletico Madrid – Real Madrid. Täällä täytyy kattoo kyllä tuota fudistakin ehdottomasti, kerran oon ollut Bernabeussa pelin kattomassa, oli aika uskomaton fiilis! Se täytyy kokea ei voi selittää!
Myös kesälle selvisi tänään lisää kuvioita ja muuta, niin täällä menee entistä mukavammin! :) 

Lisäksi harjoittelussa on ollut mukavaa ja porukka on sielläkin mahtavaa. Treenit sujuu arjessa mutkitta ja kehitystä tapahtuu JES. Tänään oltiin tekemässä puistossa taas sprintti ja lihaskunto treenejä, niin mahtavaa treenata myös ulkona!! Täytyy laittaa kun ehdin kuvia puisto pumpistapampista kanssa tuleen joku päivä.  xoxo Mia
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti