sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Nike free 4.0 flyknit

Parhaat tossut mitä olen ostanut, niistä sadoista kengistä mihin olen rahojani upottanut. Ensimmäiset ostin ennen tänne Madridiin lähtöäni. Halusin mustat, koska aiemmin ei ollut ja ne menevät väriltään asuun kuin asuun. Materiaali on kuin kuminauhaa ja jonkinlaista joustokangasta ne ovatkin. Älyttömän joustavat ja varmasti siksi paras Niken tossu jalkaan. Napakka, mutta muotoilee samalla koko jalkaa kuin kompressio sukka. On kyllä olleet joka euron arvoiset. Eipä ole jalat väsyneet vaikka 10h löntystelty kaupungilla. 
Lenkkiä en itse näillä juokse, vaan kunnon vaimennetuilla juoksukengillä joissa vielä muotoillut pohjalliset vaikka jaloissa ei mitään suuria virheasentoja olekaan. Tosin täällä Mallorcalla teen poikkeuksen ja vain siksi, koska ei mahtunut kuin yhdet lenkkarit mukaan ja nämä oli käytännöllisemmät kaikkeen menoon. Omaan makuun tosin juoksukengän täytyy olla enemmän kengän oloinen ja antaa tukea. Voihan tossuilla myös juosta tosiaan, mutta itselleni ei oikein sovi, sen verran tömistelevä askel on.
Pohjoiseen päin lähdettäessä ja 10 linjalla päätöspysäkille saakka matkattaessa pääsee suureen outlet myymälään, jossa on hurjasti eri merkkien pienehköjä myymälöitä. Sinne itse suuntasin, nämä kyseiset kengät mielessäni. Sieltä sitten onneksi löytyikin sopivat ja hinnaltaankin nimittäin halvemmat. Vaihdellen kengät kustantavat 120-140e, outletissa nämä olivat 80e. Olisin todennäköisesti ostanut kahdet, mutta naisille ei ollut kuin mustaa ja tätä harmaa/pinkkiä väriä tarjolla. Miehille sitten oli muutamaa enemmän, niistä ei tietenkään ole pientä kokoa. No säästyipähän rahapussi laihtumiselta jos ei muuta, koska se on jo hyvin nälkiintynyt.
Myös itseasiassa yhdet leggarit tarttui matkaan, mutta siinä ne kaikki koko valtavan kaupan ostokset. Ei kovin hurjaa shoppailua harjoitettu. Lyhyitä pikkushortseja olisin halunnut, mutta niitä ei ollut kuin löysissä juoksumalleissa. Ei yksiäkään värikkäitä piukkoja!Täällä Mallorcalla on ihana sää, ei kovin kuuma tosin vielä. Vajaata 30 astetta ja eilen rannalla tuuli koko päivän aika moisesti, joten ei hiki virrannut vaikka auringossa päivä oltiin. Eilen ja tänään kävin juoksemassa aamulla ennen aamiaista lenkkiä ja kivasti kulki vaikka en ole muutamaan viikkoon aamulenkkejä päässyt tekemään. 
Hotellin "sali" ei ole salia nähnytkään, mutta kai sitä saliksi voi kutsua, kun on juoksumatto ja jokin hökötin lisäksi. Eli joo ei siellä treenejä tule tehtyä, koska ei ole mitään millä tehdä. Tämänkin päivän jalkatreeni tuli sovellettua aamulla 1h hölkkäilyn loppuun. Rannalla hiekalla spurtteja, omalla painolla askelkyykkyjä kävellen ja leveitä kyykkyjä. Sykkeet nousi ja jaloissa tuntui ihan hyvin. 
Lenkkeilijöitä on paljon liikkeellä aamuntunteina ja pyöräilijöitä myös hyvin paljon. Tälle päivälle suuniteltu pooli päivä vaihtunee hieman pilvisen sään vuoksi pyöräilyksi ja lähdetään katsomaan nähtävyyksiä ja kiertelemään ympäriinsä. Huomenna on sitten vuorossa autolla köröttelyä, saaren kiertelyä ja ihmettelyä!

xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti