perjantai 22. toukokuuta 2015

Vamos a la playa ja kukkahaalari

Reissuun ollaan kovaa vauhtia täällä lähdössä ja pakatessa tulikin mieleen, että täytyi kirjoittaa tästä hyväksi todetusta vaatekappaleesta ja vähän minne suunnataan lomailemaan! 





Niinpä asuihin sen verran, että haalari. Voiko helpompaa vaatekappaletta maximekon lisäksi olla. Se vain on niin mukava ja helppo. Aurinkoa ottamaan mentäessä sekä kaupungille, toimii aina. Rento, käytännöllinen, mukava ja tarvittaessa tyylikäs. Asustamalla taipuu baari-iltaan vaan korkkarit ja pikkulaukun lisäämällä. Mikä voisi olla kesään näppärämpää, jos haluaa suoraa tempaista terdelle juhliin biitsiltä. Kaikki haalarit ei tietysti sovi, kun ei noilla gasellin jaloilla ole siunattu, mutta täältä löytyi ihan kivasti pätkämalliakin. Toimii se siis mielestäni käppänälläkin! Tämä kukkahaalari mihin ihastuin, on aivan ihanaa ohutta ja sileää kangasta. Ei hiostanut ja hikoiluttanut normaalia enempää vaikka asteita oli se 40. Varsin toimiva väittäisin. Lähes jokaisesta putiikista täältä löytyy erikankailla ja kuoseilla olevia haalareita ja maximekkoja myöskin. Hinnatkaan ei huimaa päätä 10-20e. Muutoinkin vaate ja kenkä hinnat on erittäin edullisia. 











Pakkaamisen jälkeen ja haalari pohdintojen myötä suunnataan tosiaan Mallorcalle . Tarkoitus olisi syventää brunaa, uhreilla ja nauttia puolihoidosta. Avoauto on vuokrattu päiväksi ja sillä kruisailtava päivä ympäriinsä saarta. Treeni suunitelmat viikolle on hyvät ja inspistä löytyy tosissaan melkoisesti. Majoitus kuudeksi yöksi ja 150e/hlö,  johon kuuluu puolihoito. Aamiaisbuffa ja illallinen. Lennotkin löytyi hyvin edullisesti 45e meno-paluu/hlö. Hotellilla on yleisissä tiloissa wifi ja perus spa-palvelut. Kuntosali löytyy, mutta luulen ettei se vastaa ihan toiveita. Viikko vain reissua, niin voi soveltaa sen mukaan mitä vempaimia löytyy, liikunta painottuu kuitenkin todennäköisesti aika reippaasti aerobisen puolelle.







Nyt tosiaan odotellaan lentokentällä lennolle lähtöä ja onnesta kirkuen suuntaan täysin LOMALLE!!!! HASTA LUEGO CHICOS!

xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti