perjantai 8. toukokuuta 2015

Viimeisen viikon fiilikset paastosta

Olen ylittänyt itseni ja odotukseni tämän suhteen. Kuvittelin jo starttaillessa, että kuolen. Toisin näytti käyvän, olen hengissä ja paremmissa voimissa kuin hetkeen muistankaan. Kroppa on kummallinen kapistus, vain sitä kuuntelemalla ja tutkimalla oppii omasta kehosta ja sen tarpeista. Itselläni treeni kulki ja tuloksia tuli, mutta jotenkin oli takki tyhjän oloinen kokoajan ja sisällä huono olla. Hieman myös uni alkoi katkoilemaan ja tuntui että en nukkunut tarpeeksi hyvin, heräilin hyvin helposti vaikka aiemmin ei näin ollut. Olen aina ollut super nukkuja ja paikassa missä vain, vaikka pommeja räjäytettäisiin ympärillä. Niinpä otin breikin ja päätin puhdistaa ja nollata kunnolla. Elämässä ei muutenkaan ole ollut stressiä tai mitään negatiivista, päinvastoin. Luulen olleen tarpeellinen aika antaa elimistön levätä puntti treenistä ja samalla puhdistautua. En tunne huonoa oloa tästä vajaan kaksi viikkoa kestävästä tauostani salilta. Olen vain  lenkkeillyt nämä päivät ja se on ollut mukavaa vaihtelua. Tavoitteenani on oma kokonaisvaltainen hyvä olo ja toimiva kroppa, ilman aikatauluja. 


Dia 1 Tämä päivä oli ehdottomasti mielestäni pahin, heti aamusta alkoi maha huutaa aamupalaa, jonka on saanut viime aikoina minuutilleen tiettyyn aikaan. Eipäs saanut nyt. Sitä vihaa ja murinaa kesti koko päivän. Puolen päivän jälkeen olinkin ihan sippi ja vain haukottelin, ainoa ajatus oli HALUAN NUKKUA…Nukuinkin reilu 9h, mutta ei auttanut.

Dia 2 Toinen päivä oli ihan yhtä paha, mutta mieli edelleen positiivinen. Ei kiukuttanut missään vaiheessa. Edelleen hyvin väsynyt ja uni maittoi.

Dia 3 Sitten tuli tämä IHANA kolmannen päivän aamu. Heräsin ja en tuntenut nälkää lainkaan! Ja olin pirteä! Päivä meni hujauksessa, kertaakaan haukottelematta. Iltapäivällä kotiin päästyäni lähdinkin lenkille ja tuli käveltyä 2h ja 12km. Neljäs päivä meni myöskin leikiten ja tuli hölkättyä muutama kilometri rauhaksiin iltaisella. Väsymystä ei tuntunut ja nukkumaan täytyi mennä ihan vaan, koska täytyi. Uni tuli kuitenkin saman tien ja uni oli erittäin syvää, kuten aiempinakin öinä.

Dia 4 Samanmoinen päivä pääpiirteittäin, kuin edellinen. Ainoastaan hieman nälkä kävi kääntymässä ruoka-aikoina, mutta poistui heti litkuja saatuaan. Pirteys taso on uskomaton ja kroppa halusi hölkätä muutaman kilometrin iltaisella. Nukkumatti tosin taas venytti hieman tuloaan. Unentarpeen vähenemisen huomaa erittäin selkeästi.

Dia 5 & 6 Lastenleikkiä sanoisin, nälkä ei ole ja vointi on erinoimainen. Energiavarastot tosin on hippasen alempana kuin aiempina kahtena päivänä. Uusia järisyttäviä fiiliksiä ei ollut koettavissa.

Nyt vain syömään pikkuhiljaa kaikkea helposti sulavaa ja se siitä. Yksi kokeilu kokeiltuna ja varmasti tulee käyttöön aina, kun kehosta siltä tuntuu. Ei ehkä näin useata päivää vain muutamia. Tytöt tuli toissa iltana ja loma aloitettu! Auringon ottoa siis luvassa! 

xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti