maanantai 18. toukokuuta 2015

Pasado semana

Joka viikko sama homma, aika rientää hirveää vauhtia. Kavereita on ollut viimeisen reilu viikon kylässä enemmän ja vähemmän. Tyttöjen kanssa ehdittiin juhlimaan ja shoppailemaan urakalla, jälkimmäistä huomattavasti enemmän kylläkin. Reenailu jäi flunssankin vuoksi. Sen verran ollut veto poissa ja pärskitty, että saisi ruveta riittään, myös tämä allergia. Aika kuitenkin käytettiin tehokkaasti muuten ja rusketusta on tarttunut pintaan ihan kiitettävästi. Huvipuistossa käytiin vähän sykettä nostattamassa ihan loman ekoina päivinä. Huvipuisto on Casa de Campossa ja liput oli 32e/hlö ja se hinta oli kaikille aikuisille. Alueelle ei voinut erikseen ostaa oleskelu lippua.Koitettiin kuumeisesti metsästää Madridista maauimalaa, ulkopoolia tai kattoallasta… Ei yksikään auki! Vasta tulevassa kuun vaihteessa avaavat ovensa jokainen. Olisi kyllä allasta kaivattu, kun huideltiin 40 molemmin puolin useampi päivä. Öisinkään ei viilennyt juurikaan alle 30. Nyt pari viime päivää, kun olen harkkaan lähtenyt aamulla, on ollut viileää alle 20. Nopeasti täällä ilma viilenee, kun kylmä tuuli pyyhkäisee tänne kaupunkiin. Huomattavasti helpottanut nukkumista, kun ei hikoile itseään hereille. Itsessään lomaviikko oli rento ja tuli höllättyä reilusti kaikessa.

Laitteessa oli vapaata pudotusta ylhäältä saakka. Voin sanoa, että kyllä huomasin vain kiljuvani alas tultaessa!
Tosiaan allas metsästys oli tähän aikaan täällä turhaa, mutta löydettiin urheiluhalli missä oli pieni nurmikkoalue mihin paistoi kokopäivän mukavasti, löytyi vesipiste ja suihkut ulkoa. Kelpasi paremmin kuin hyvin näiden kunnon helteiden kanssa. Tuskaa olisi ollut olla puistossa joissa ei vettä lainkaan ja tuulesta kun ei ollut tietoakaan noiden useampien päivien aikana.
Aurinko on aika paahtava täällä ja palaa kyllä jos ei suojaudu ja niin joillekin myös kävi, ehkä omaa hölmöyttään ”ensin puna sitten bruna”…?? Nahkojen nassusta kuoriuduttua lähti rusketustakin, vai miten se meni? Itse en ole palanut kertaakaan ja en aio myöskään. Rusketus rupeaa olemaan ihan kohdillaan, kun nämä harjoittelussa taivastelee mun väriä, kun normaalisti sanoivat aina suomalaisten olevan ensin roosan värisiä sitten punaisia ja lopulta taas valkoisia! :D Täällä toitotetaan aika tahdikkaasti rasvan ja uv-suojan käytöstä, meinaan esiintyy aika lailla melanoomaa etenkin kasvojen alueelta lähtöisin olevaa.
Eilen tein ensimmäisen salitreenin pariin viikkoon sitten paaston ja flunssan. Positiivisena yllätyksenä oli, että voimaa riitti ja riitti, mutta kestävyydestä ei ollut tietoakaan. Huomasi kyllä ettei happi kulkenut tältä röhältä… Kunpa vain lähtisi mahdollisimman nopeasti viimeisetkin rippeet tästä kurjuudesta.

Perjantaina aloitin tosiaan viimeisien päivien pinnistelyn harjoittelussa ja keskiviikkona se olisi sitten ohitse! Sittenhän palkitsen itseni ja lähden Mallorcalle kunnon sportti + löhö lomalle! Sinne suuntaan nokkani tulevana perjantaina 5 yöksi ja aion tosissaan kuluttaa juoksupopoja vaikka väkisin, niin paljon on taas intoa. Myös sama into pitäisi löytää 3 tenttiin lukemiseen, jotka ovat edessä ennen kuin ehdin kissaa sanoa. Kuullaan pian lisää. Adios!


xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti