keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Paasto

Sain viime viikolla niinkin kaistapäisen idean, että pidän paaston. Koskaan aiemmin en ole paastonnut, mutta nykyään netti tarjoaa tietämättömille tietoa ja neuvoja. Eihän se sen kummempaa ole, kuin asennoituu asiaan oikein ja miettii omia tarkoituksiaan sen suhteen ja se siitä, eikun aloittamaan. 
Itselleni tämä on niin psyykkistä puolta mittaavaa ja myös tuntui, että ruuansulatuselimistöni tarvitsi lepoa. Paastosta ja sen vaikutuksista ollaan montaa mieltä. Tutkimuksia kuin kokemuksiakin on puolesta ja vastaan, niin kuin joka asiaan. Jatkuvasti pyrin viemään omaa ajatusmaailmaani ja kroppaani kohti parempia puhtaampia valintoja. Nyt vain tuntui itselle sopivalta hetkeltä toteuttaa tälläinen etappi. En ole minkään ruuan tai muun suhteen ehdoton, mutta kokonaispaletin jos saisi kasattua horjumattomaksi, olisin tyytyväinen. Nimittäin aiemmin mainitsemani makeanhimo meinaa ottaa välillä niskalenkkiä. Paaston aloitus ja kieltäytyminen kaikesta on yksi askel kohti vieroitusta, haluan ainakin uskoa niin. Itse teen mehupaastoa. Juon niin vihannes kuin hedelmämehuja ja myös yrttiteetä. Mahdollisimman puhtaita ja tuoreita tuotteita valittuna ja itse puristeltuina. Myös muut vitamiinit check.


Seuraavaksi kirjoittelenkin sitten yhteenvetoa, kuinka tämä sitten on sujunut! Viimeista viedaan ja uusia fiiliksiä tuonut koitos on ohi. Kuvat on Retiron puistosta ja siellä olevasta lasihuvilasta. Uskomatoman kaunis paikka. 

xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti