perjantai 1. toukokuuta 2015

La Gavia

Ella sitten halusi täällä olo reissullaan Primarkkiin, ehdottomasti. Sinne oli päästävä hakemaan 3e tennareita työkengiksi… Sitten ruvettiin googlailee missä on lähin Madridissa. Löytyi 3kpl, meille helpoin oli Villa de Vallecassa sijaitseva ostoskeskus, jonne metrolla mentiin 1 linjaa ja pysäkille La Suerte, kävelyä noin 500m. Alue oli tavallista lähiötä kerrostaloineen ja keskellä tönötti valtava ostoskeskus ja ikea. Ei tiedetty sinne mentäessä, että eksytään ostoskeskukseen vaan ajateltiin vain Primarkin olevan siellä, mutta… 
Sitten tuli hieman kierreltyä enemmän ja shoppailtuakin. Paikasta löytyi yksi kerroksellinen pelkästään erinäisiä ravintoloita. Sitten oli kaikki mahdolliset putiikit lemmikkieläinkaupasta huonekaluihin. Kierrettiin aika tahdilla ja pyrittiin käymään kaikissa liikkeissä, mitä ei suomessa ole. Ei siis tuhlattu aikaa perus h&m:ään.
Viikolla ja päiväsaikaan oli nappi osuma, koska ei tarvinnut jonotella tolkuttoman kauaa kassoille ja mahtui liikkeissä liikkumaan. Viikonloppuna ja iltaisin paikka on varmasti aivan ammuttu täyteen. En voisi kuvitellakaan hermojeni kestävän siellä silloin.
Jos haluaa kaiken mahdollisen, mitä keksii yhdellä reissulla kannattaa suunnata tuonne.

Sitten myös hieman yhtä uutta lemppari mekoista esittelyyn. Raita on vaan tämän kevään ja kesän SE juttu mulle. Kaikkialla missä nään raitaa menen, kuin harakka kimallusta kohti. Se menee toivottavasti niin nopeasti ohi kuin tulikin.
Täällä vappu on sujunut hyvin rauhallisissa merkeissä, viimeiset kolme päivää olen kävellyt ja hieman lisää kävellyt. Kierrettiin Madridia mahdollisimman paljon kolmessa päivässä. Ilmat suosi ja oli aivan ihanaa olla vapaalla. Nyt kone pursuaa ihania kuvia noilta päiviltä ja ajattelin niitä ruveta purkamaan. Toivottavasti saan niitä myös mahdollisimman pian näytille!
Tämä vappupäivän iltakin menee ihan kotosalla levätessä ja huomiseen aamuherätykseen voimia kasatessa.

Ihanaa vappua kaikille!

xoxo Mia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti